فرقي ندارد مدت زمان زيادي را پشت ميز کامپيوتر و محل کار نشسته ايد چه روي مبل و مدت زيادي مشغول ديدن سريال و برنامه تلويزيوني هستيد. نشستن طولاني در شبانه روز بسيار براي بدن مضر است و به بسياري از عضلات بدن آسيب ميزند و از بي تحرکي بدن را به بيماري هاي زيادي مبتلا ميکند. در ادامه اين مقاله که به همت تيم توليد محتواي اوساکفاش تهيه و تنظيم گرديده به بررسي نشستن طولاني و اثرات بدي که بر روي بدن ممکن است بزند ميپردازيم.


1-بد شکل شدن ستون فقرات


طبق تحقيقات پژوهشگران تعدادي زيادي از مردم در مدت شبانه روز 14 ساعت را در حالت نشسته ميگذرانند. بدن انسان و ستون فقرات براي زياد نشستن به صورتي تکامل يافته که با آن سازگار نيست و ستون فقرات دربه طور طبيعي وهنگام ايستادن به صورت s مي باشد و با نشستن به حالت c در مي آيد. در اين حالت قوز در کمر فشار زيادي به عضلات شکم وارد ميشود و اين عضلات دچار آسيب ميشوند.
همچنين در اين حالت با فشار هاي که بر روي عضلات لگن و انتقال درد به مهره هاي گردن باعث بروز ديسک گردن ميشود. اين عارضه زماني رخ ميدهد که فشار هاي بر روي مهره هاي گردن ايجاد شود و کاهش فشار خون به مغز و ايجاد در در آن ناحيه ميشود.  


2- قلب


کم تحرکي و نشستن در طولاني مدت باعث بيماري هاي قلبي عروقي مانند فشار خون، ضعف قلب، ديابت و. ميشود. در پي اين بي تحرکي و کم تحرکي ها قدرت در عضلات و گردش خون در بدن کاهش پيدا ميکند و دچار آسيب رساني به رگ ها ميشود. همچنين در برخي مواقع در هنگام نشستن اکسيزن کافي به بدن وارد نميشود و ضربان قلب بالا ميرود. 


3- واريس


در زماني که طولاني مدت نشسته ايد جريان خون در بدن نامناسب و ناکافي است و واکنشي که بدن بروز ميدهد ايجاد رگ هاي واريسي در پا است. واريس بيشتر در ن و بيشتر هم ارثي مي باشد اما با نشستن طولاني و قرار دادن پاها رو يکديگر در پيدايش اين بيماري در بدن  بسيار کمک کرده ايد. 


4-چاقي


نشستن در مدت طولاني و کم تحرکي باعث چاقي در بدن ميشود زيرا متابوليسم کاهش يافته و کالري و سوخت و ساز بدن هم کاهش ميابد و در نتيجه فرد دچار چاقي و اضافه وزن ميشود. در زمان نشستن متابوليسم 90% و سطح انسولين کاهش و فشار خون افزايش پيدا ميکند. 


5-پوکي استخوان


کم تحرکي و نشستن طولاني باعث فشارهاي بر روي عضلات و استخوان ها مي اورد که باعث پوکي استخوان ميشود زيرا با فشاري که در اين مدت بر او وارد شده در طولاني مدت تحليل رفته و ديگر قادر به تحمل اين وزن را ندارد و در نتيجه بسيار شکننده و ضعيف خواهند شد.


6- ايجاد افسردگي و استرس


با فعاليت هاي روزانه و تحرک زياد خلق و خو و اعتماد بنفس نيز افرايش پيدا ميکند و هم ذهني و جسمي تاثيرات مثبت و آرامش ايجاد ميشود. اما با بي تحرکي اين هورمون ها در بدن کمتر ترشح ميشود و فرد دچار انزوا و افسردگي ميشود. 


براي جلوگيري از اين عوارض ميتوانيد :


هر روز پياده روي کنيد.
به جاي اسانسور از پله استفاده شود.
هر يک ساعت از جاي خود بلند شويد و کمي قدم بزنيد.
به جاي تلفن زدن به همکارتان سعي کنيد حضورا با او صحبت کنيد.


انجام حرکات کششي و ورزشي.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بلبرينگ Terri گروه عاشقان ولایت Christopher Vivian نویسنده ها روان آموز فروشگاه 5050|لنز های عکاسی موبایل|حجم دهنده لب pimpim